За нас

Huizhou Greetech Електроника Ко ООД е разработена от Zing Ear група, създадена през 1983 година. През 2007 г., Greetech като фабрика започна да работи независимо от микро смяна промишленост. През последните повече от десет години, Greetech се стреми в производството, проектирането и маркетинга на микро ключове.

Huizhou Greetech Електроника Ко ООД се фокусира върху R & D и производство на различни микро превключватели, автоматични превключватели, водоустойчиви ключове, превключватели за налягане, механични ключове клавиатура, точни авточасти, конектори за мобилни телефони, както и различни видове модули за контакт и терминални компоненти. Годишното производство на ключове и конектори е около 250 милиона броя.

Сега имаме повече от 800 щабове, работещи в 35,000㎡ фабрика buildings.The фабрика инженери са професионални R & D опит в ключове и конектори. Всички наши продукти са одобрени за безопасност от световния основен пазар. Нашият производител е сертифициран по ISO9001, ISO / TS16949 и ISO14001 система за осигуряване на качеството. Понастоящем над 80% от нашите продукти се произвеждат и тестват от автоматични съоръжения, за да се гарантира последователността на качеството.

Greetech има за цел да служи на нашите партньори и клиенти в световен мащаб, от нас се очаква да продължим напред с вашето участие и да постигнем общ напредък отново.


micro switch factory Chinamicro switch manufacture Chinamicro switch production line Chinamicro switch factorymicro switch Laboratory China

Книга за сертифициране :

16949.png

micro switch Greetech Patentmicro switch Rosh and Reach Certificate


micro switch company