Име за контакт на кутията на микропревключвателя

- Apr 02, 2019-

COM --- общ терминал.

 

NC --- нормално затворен терминал.

Контактите са нормално затворени и отворени, когато превключвателят е задействан.

 

NO --- Нормално отворен терминал.

Контактите са нормално отворени и затворени, когато превключвателят е задействан.limit-switchМикро превключвателят може да бъде подобен на крайния ключ. След като ходът достигне позицията на задействане, отворената точка NO се променя на NC точката, а затворената точка NC се променя на отворена точка NO. Това действие може да даде сигнал, или директно да контролира малкото устройство, или да направи действие за свързване.


Ако искате да контролирате нещата, устройството за задействане на действие започва да работи, то ще отвори точката. Ако устройството трябва да задейства спирането на устройството, голямото устройство трябва да бъде свързано с AC контактора.

 

basic micro switch


Основните продукти на Greetech са: микропревключватели, ключове за водоустойчивост, ротационни превключватели, бутони и др., Ключовете на Greetech са UL, ENEC, CQC одобрени; Greetech премина ISO9001, ISO14001 и IATF16949 др Нашите продукти са широко използвани в електронни инструменти, домакински уреди, автомобилна електроника и електрически инструменти, годишен производствен капацитет повече от 300 милиона броя ключове. Моля, посетете http://www.greetech-switch.com

 


Един чифт:Основни функции на микропревключвателя Следваща:Микро превключвател март Топ продажби Нанси сподели опит